“The wizard of water”, que traduït de forma aproximada voldria dir “El bruixot de l’aigua”, és un projecte que vaig fer arran d’un concurs a Youtube organitzat per una marca molt coneguda de vídeo professional. Les indicacions eren molt clares i senzilles: Fer un documental que duri un minut. Era un repte divertit i a mi ja feia dies que em rondava pel cap fer alguna cosa sobre saurins, així que em vaig posar mans a l’obra.

 

A internet hi ha molta informació sobre els saurins però de forma resumida podríem dir que ells manifesten tenir la capacitat de percebre l’existència d’aigua subterrània a gran profunditat mitjançant la tècnica de la radioestèsia. No m’esplaiaré en explicar tot el que envolta els saurins i les seves capacitats perquè, com he dit abans, hi ha molta informació a la xarxa. Més enllà del que cadascú de nosaltres sigui capaç de creure’s, a mi em semblava un tema molt interessant per explicar-lo ni que sigui amb sol un minut.

0 0 votes
Article Rating
COMPARTIR: